Web de la Falla institut

Info Falla Nº 4 - Bolletí de la Falla Institut

Estimat: reader

---
Nous Càrrecs per a el pròxim exercici Faller 2015/2016

Nous Càrrecs per a el pròxim exercici Faller 2015/2016

En l'assemblea celebrat el 17 d'abril de 2015 es presenten el següents càrrecs per a l'exercici 2015/2016. - Fallera Major 2016: Carla Benimeli Gutierrez - Regina del Foc: Ana Jordà Fullana - Regina del Casal: Ester Frasquet Villamayor - Fallera Major Infantil: Ainoha Just Serra - Regina del Foc Infantil: Maria Martinez Benimeli Al mateix temps es ratifica com a …

Leer más.

---
Gerard President Infantil

Gerard Tomé González - President Infantil 2015/2016

Gerard ha acceptat el càrrec de president Infantil per al pròxim exercici. Gerard Acompanyarà a Ainoha Just Serra en el seu regnat. Enhorabona !!!

Leer más.

---
Jose Sanchis acompanyat regina del foc infantil

Josep Sanchis - Acompanyat Regina del Foc Infantil

El xiquet Josep Sanchis Gobert serà el acompanyat de Maria, la Regina del Foc Infantil per a el pròxim exercici. Enhorabona !!

Leer más.

---
Firma Contrat Palacio i Serra 2

Palacio i Serra faran els monuments per al pròxim exercici

La Falla Institut, encapçalada per la seua presidenta Ramona Pérez, signa el contracte amb Palacio i Serra per a la confecció dels monuments del pròxim exercici. Una vegada més la junta de la Falla Institut torna a confiar en els nous project es proposats per aquests mestres fallers.

Leer más.

---

Altres Notícies i novetats

Novetats a la Web

 - Hem incorporat en totes les publicacions la possibilitat de poder compartir la notícia en les plataformes actuals: Whatsapp, Facebook, Twiter..... entre altres

- Ara pots consultar les publicacions de la Pàgina Web per categories (Esdeveniments, Notícies, Saludes, Destacats .... )

- Et convidem a que participes en la nostra pàgina Web. Si vols fer un comentari de qualsevol notícia o esdeveniment... ara és molt més fàcil.

 

 

El Racó d'articles

Este més publiquem l'article "LA CAPITAL MUNDIAL DEL JOC". del autor Guillermo Sancho

Leer más.

---
---

www.fallainstitut.com