Encabezado
---

Info Falla 2ºTrimestre 2018 - Bolletí de la Falla Institut

 

Estimat: reader us presentem el resum faller del segon Trimestre faller. QUE TINGAU UN BON ESTIU !!!  EN SETEMBRE TORNEM !!!

---

Pagament mensual quotes

Estimats fallers, com ja va comunicar en la passada assemblea, enguany presentem la novetat del pagament mensual per Gir Bancari a partir de la segona quota. Açò vol dir que la segona/tercera i quarta quota la partim en pagaments fixos durant 10 mesos perquè us siga més còmode i econòmic.

Aquests pagaments es passaran tots els dies 10 de cada mes fins al 10 de Març i solament comportarà un afegit de 0,72 cèntims per Gir.

 Exemple per a una quota individual de 220 Euros. // El primer Pagament es va efectuar al maig de 55 Euros. A partir de Juny i fins a Març es passaria la Resta. És a dir 165/10 quotes = 16,5+0,72 Cèntims.= 17,22.

Per a acollir-se a aquesta modalitat cal posar-se en contacte amb Carina abans del dia 12 de Juny. Aquesta primer Gir es passarà el 15 de Juny.

---

Sopar d'Estiu

Sopar d'estiu de la falla Institut. Primer acte on presentem als nostres càrrecs 2019 i comencem l'estiu amb moltes ganes!  

Leer más.

---

Acomiadament Fallera Major d'Oliva 2018 - Mireia Burgos Salinas

Els nostres càrrecs 2018 assistir al acomiadament de la nostra Fallera Major d'Oliva Mireia Burgos Salinas . Enhorabona per l'any faller tan bonic que has gaudit Mireia i enhorabona a Maria Morant Lopez, FMO 2019 per aquest any que va a començar.

Leer más.

---

La Falla Institut renova amb Palacio i Serra

La Falla Institut  renova il.lusions un any més amb Palacio i Serra, que seran els encarregats de crear el monument major i infantil.

Leer más.

---

Maria Morant López - Fallera Major d'Oliva 2018-2019

Les falles d'Oliva ja tenen la seua màxima representant, Maria Morant López, de l'AC Falla Barri Sant Francesc. Enhorabona de part de tota la Falla Institut!

Leer más.

---

V Concurs amateur d'Oliva AMAT

El nostre grup de teatre han assistit a la cloenda del V concurs de teatre amateur d'Oliva AMAT. La nostra actriu Anna González ha estat guanyadora del premi a la millor actriu de repartiment i el nostre company Suso Morant ha estat nominat a millor actor. Enhorabona!

Leer más.

---

En Junta  es va plantejar efectuar un sopar tots els mesos. El Sopar seria el segon divendres de cada més (llevat que hi haja alguna Assemblea o esdeveniment oficial). Per a  açò hem proposat que cada Sopar l’efectuara un grup (si açò no fóra possible ja designaríem a gent)
El preu del Sopar estarà compos per: entrants, plat principal i postres. Beguda: vi, cervesa i refrescs. Preu 10 Euros. Begudes anteriors i posteriors a preus de Barra. En aquests sopars podrà acudir qualsevol persona acompanyada  per fallers. El primer sopar serà el 12 de maig. IMPORTANT: Cal apuntar-se per el WhatsApp de Info de la Falla fins el dijous a mig dia.

---

El  diasabte 5 de Maig, el Grup de Teatre Ramón Sanz  va representar  OBSESSOS! Última representació per al V Certamen de teatre Amateur d'Oliva! .

---
---

Nous càrrecs per a la Falla Institut !!!!

La Falla Institut ja té Fallera Major per a l'exercici 2019, la senyoreta Alicia Miralles López.  També tenim representants infantils!!! Jose Mengual Llopis serà el nostre president infantil 2019 i Rosa Mengual Llopis la nostra Fallera Major Infantil 2019. La regina del Foc Infantil serà la xiqueta Helena Saval Sendra, que serà acompanyat per el xiquet Dani Vilanova Faus.  Enhorabona …

Leer más.

---

II Mostra de Teatre Faller de la Comunitat Valencia - Del 20 al 29 d'Abril

El nostre Grup de Teatre Ramón Sanz de la Falla Institut no para!!!! Per segon any consecutiu, al guanyar el concurs de Teatre Faller Salvador Soler i Soler, tornem a representar a les falles d'Oliva en la Mostra de teatre faller de la comunitat valenciana, aquesta vegada a Gandia. Representaran l'obra OBSESSOS en el museu faller de gandia el divendres …

Leer más.

---
Loteria - Sorteig de l'ONCE del 19 de Març al 18 d'Abril 2018

Loteria - Sorteig de l'ONCE del 19 de Març al 18 d'Abril 2018

El posseïdor del número que coincidesca amb les quatre últimes xifres del número premiat en el sorteig de l'ONCE de l  19 de Març  al 18 d'Abril de 2018, serà obsequiat amb 18 Euros de diumenge a dijous i 60 Euros els Divendres.

Leer más.

---
---

Calendari Events

-  7 de Juny - Sopar Estiu 2018

-  7 de Juny -  Despedida Fallera Major d'Oliva 2018 - Mireia Burgos  Salinas

-  25 d´'Agost - Demanà Fallera Major d'Oliva 2019 - Maria Morant López

- 2  de Setembre . Dinar Faller  de totes les comissions en el xiringuito LLAMPUJA

 

Leer más.

---
Formulari d'Inscripció Falleres

Inscripció Fallers

És important omplir totes les dades del formulari. Les dades que s'obtinguen de la inscripció/actualitzacio de dades seran totalment privats i no seran utilitzats per a cap altre fi.

 

---
---